Cambridge izpiti

Za otroke in najstnike: Young Learners Tests

Izpitni rok za mednarodne teste za otroke Young Learners Tests je sobota, 12.6.2021. Za prijavo: Registracija

Omogočite svojemu otroku prednost pri učenju angleščine

Test A2 Flyers je najvišja od treh stopenj izpitov Cambridge Assessment English: Young Learners Tests. Ko se otrok jezikovno razvija in napreduje na svoji poti proti certifikatu A2 Flyers, doseže nivo znanja jezika, ki bo dobra odskočna deska v smeri izpita Cambridge English: B1 Preliminary. Ta izpit pa že vodi do certifikata, ki je mednarodno priznan za namene dela in študija.

Jezikovne veščine, uporabne v resničnem življenju

Ko se otroci učijo angleščine, je pomembno, da je ta angleščina praktična in uporabna. Pomembno je, da se naučijo angleško govoriti kvalitetno in da jih njihova pot učenja pelje do mednarodnih standardov, ki jih bodo pripravili na študij v tujini ali delo v mednarodnem okolju.

Test A2 Flyers se ujema z nivojem A2 po Skupnem evropskem jezikovnem okvirju (SEJO). A2 je tisti nivo znanja angleškega jezika, ki je potreben zato, da:

  • razumemo preprosto pisno angleščino,
  • se sporazumevamo v poznanih okoliščinah,
  • razumemo kratka obvestila in preproste govorjene napotke.

Od otroka, čigar znanje je na nivoju A2, lahko pričakujemo, da:

  • bo razumel in uporabljal osnovne fraze in izraze,
  • se bo znal predstaviti in podati odgovor na preprosta vprašanja o osebnih podrobnostih,
  • se bo sporazumel z govorci angleščine, ki govorijo počasi in jasno,
  • bo znal napisati kratke, preproste zapiske.

Po meri otroka, zabavni in stimulativni

Testi Cambridge Assessment English: Young Learners so oblikovani tako, da se ujemajo z zanimanji šolajočih se otrok, kar vzpodbuja željo po učenju angleščine. Ker se otroci v testih srečajo z znanimi temami in situacijami, svoje znanje angleščine pokažejo pogumno in z željo po uspehu.

A2 Flyers - Rezultati

Podrobnejše informacije o sami sestavi testa A2 Flyers si lahko ogledate tu: https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/flyers/test-format/

Priprave na test A2 Flyers

Priprave na test A2 Flyers bodo vašemu otroku omogočile nadgrajevanje praktičnih jezikovnih veščin. Za več informacij o tečajih angleščine, ki jih otrokom nudi Pionirski dom, ter za prijavo na tečaj na nivoju A2 Flyers, obiščite: https://www.pionirski-dom.si/delavnice-in-tecaji/tuji-jeziki-in-kulture/osnovnosolski-program-ang-1.

Naročite naše e-novice

Sledite nam