Cambridge izpiti

Za otroke in najstnike: Young Learners Tests

Izpitni rok za mednarodne teste za otroke Young Learners Tests je sobota, 12.6.2021. Za prijavo: Registracija

Omogočite svojemu otroku prednost pri učenju angleščine

Test Pre A1 Starters je prvi v seriji testov Cambridge Assessment English: Young Learners, ki so ustvarjeni posebej za ciljno skupino šolajočih se otrok, med sedmim in dvanajstim letom starosti. Otroci se s tem testom podajo na vznemirljivo pot učenja jezika, z vsakdanjo pisno in govorjeno angleščino pa se spoznajo na zabaven in vzpodbuden način.

Test je zastavljen tako, da otroke vzpodbuja pri njihovi samozavesti in da z veseljem pokažejo, česa so zmožni v angleškem jeziku.

Po meri otroka, zabavni in stimulativni

Testi Cambridge Assessment English: Young Learners so oblikovani tako, da se ujemajo z zanimanji šolajočih se otrok, kar vzpodbuja željo po učenju angleščine. Ker se otroci v testih srečajo z znanimi temami in situacijami, svoje znanje angleščine pokažejo pogumno in z željo po uspehu. 

Pre A1 Starters - Rezultati

Podrobnejše informacije o sami sestavi testa Pre A1 Starters si lahko ogledate tu: https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/starters/test-format/

Priprave na test Pre A1 Starters

Priprave na test Pre A1 Starters bodo vašemu otroku omogočile nadgrajevanje praktičnih jezikovnih veščin. Za več informacij o tečajih angleščine, ki jih otrokom nudi Pionirski dom, ter za prijavo na tečaj na nivoju Pre A1 Starters, obiščite: https://www.pionirski-dom.si/delavnice-in-tecaji/tuji-jeziki-in-kulture/osnovnosolski-program-ang-1.

Naročite naše e-novice

Sledite nam