Cambridge izpiti

Za otroke in najstnike: Young Learners Tests

Izpitna roka za mednarodne teste za otroke Young Learners Tests v letu 2024 sta:

sobota, 8. 6. 2024. Registracija

sobota, 7. 12. 2024. Registracija

Cambridge Assessment English: Young Learners (YLE) podajajo zanesljivo merilo tega, kako dobri so lahko 7 do 12 let stari otroci na področju jezikovnih spretnosti slušnega in bralnega razumevanja ter ustnega in pisnega sporočanja. Testi so zasnovani tako, da so priprave nanje zabavne in da vzpodbujajo otroke k želji po pridobivanju certifikatov ter k osvajanju 'ščitov', ki beležijo njihov napredek.

Naj bo učenje angleščine zabavno

Učenje angleščine in pridobivanje ustreznih potrdil lahko vašemu otroku prinese prednosti v življenju, ki vodijo k izboljšanim zaposlitvenim možnostim ter odpirajo vrata k študiju in delu v tujini.

Otroci, ki se zgodaj začnejo učiti angleščine, imajo prednost pred vrstniki, ki bo z njimi ostala za vse življenje. S pravimi metodami se otroci lahko učijo angleščine hitro, efektivno in z veseljem. Še tako osnoven pridobljen certifikat pa je dobra odskočna točka na poti do certifikatov, ki jih posameznik lahko s pridom uporabi pri iskanju dela ali izbiri študija.

Učenje novega jezika, ki je osnovano na užitku in zabavi ob učenju, je pomemben del vzpodbujanja napredka in grajenja samozavesti posameznika. Young Learners testi vzpodbujajo mlajše otroke k želji po opravljanju treh zaporednih stopenj certifikatov, tj. Starters, Movers in Flyers. Z uporabo gradiv, ki pritegnejo pozornost in vzbudijo zanimanje, otroci gradijo kvalitetne jezikovne spretnosti, ki se sčasoma razvijejo v dobro obvladanje angleškega jezika.

Naročite naše e-novice

Sledite nam