Cambridge izpiti

Za otroke in najstnike: Young Learners Tests

Izpitni rok za mednarodne teste za otroke Young Learners Tests je sobota, 12.6.2021. Za prijavo: Registracija

Omogočite svojemu otroku prednost pri učenju angleščine

Test A1 Movers je drugi v seriji testov Cambridge Assessment English: Young Learners, ki so ustvarjeni posebej za ciljno skupino šolajočih se otrok, med sedmim in dvanajstim letom starosti. Test A1 Movers pokaže, da se otrok začenja samostojno znajti v okvirih pisne in govorjene angleščine na zelo osnovnem nivoju. Test vzpodbuja otrokovo jezikovno samozavest in željo po učenju in rabi angleščine na zahtevnejših nivojih.

Jezikovne veščine, uporabne v resničnem življenju

Ko se otroci učijo angleščine, je pomembno, da je ta angleščina praktična in uporabna. Pomembno je, da se naučijo angleško govoriti kvalitetno in da jih njihova pot učenja pelje do mednarodnih standardov, ki jih bodo pripravili na študij v tujini ali delo v mednarodnem okolju.

Test A1 Movers se ujema z nivojem A1 po Skupnem evropskem jezikovnem okvirju (SEJO). Na tem nivoju lahko pričakujemo, da bo otrok:

  • razumel osnovna navodila in sodeloval v pogovoru o dejstvih, povezanih s predvidljivo tematiko,
  • razumel osnovna obvestila, navodila in informacije,
  • znal dopolniti preproste obrazce in napisati zapiske, kjer podaja čas, datum in kraj določenega dogodka.

Priprava na test A1 Movers bo vašemu otroku prinesla tovrstne praktične jezikovne veščine. 

Po meri otroka, zabavni in stimulativni

Testi Cambridge Assessment English: Young Learners so oblikovani tako, da se ujemajo z zanimanji šolajočih se otrok, kar vzpodbuja željo po učenju angleščine. Ker se otroci v testih srečajo z znanimi temami in situacijami, svoje znanje angleščine pokažejo pogumno in z željo po uspehu. 

A1 Movers - Rezultati

Podrobnejše informacije o sami sestavi testa A1 Movers si lahko ogledate tu: https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/movers/test-format/

Priprave na test A1 Movers

Priprave na test A1 Movers bodo vašemu otroku omogočile nadgrajevanje praktičnih jezikovnih veščin. Za več informacij o tečajih angleščine, ki jih otrokom nudi Pionirski dom, ter za prijavo na tečaj na nivoju A1 Movers, obiščite: https://www.pionirski-dom.si/delavnice-in-tecaji/tuji-jeziki-in-kulture/osnovnosolski-program-ang-1.

Naročite naše e-novice

Sledite nam