Cambridge izpiti

Splošno: B2 First

Poleg organizacije in izvedbe izpitov Pionirski dom nudi tudi tečaje angleškega jezika vsem, ki bi si želeli izboljšati nivo svojega znanja in/ali se pripraviti na katerega od izpitov Cambridge Assessment English. 

Za več informacij o ponudbi tečajev in za prijavo na tečaj obiščite: https://www.pionirski-dom.si/delavnice-in-tecaji/tuji-jeziki-in-kulture/mednarodni-izpiti-ang

V kolikor bi želeli izvedeti več podrobnosti o teh ali drugih tečajih, ki jih nudi Pionirski dom oziroma bi se želeli dogovoriti za uvrstitveni test ter srečanje, na katerem bi vam lahko svetovali, kako postopati na poti do uspešnega opravljanja izpita na nivoju B2, nas pokličite na 01/234 8210 ali 031 503 879 oziroma nam pišite na jeziki@pionirski-dom.si. Kontaktirate pa lahko tudi koordinatorico za izpite Cambridge na exams@pionirski-dom.si.

Prijava na mednarodne izpite je možna tudi za tujce z bivališčem zunaj meja Slovenije kot npr. Italija, Hrvaška, Avstrija, Madžarska idr. Prav tako lahko organiziramo tečaje priprave na mednarodne izpite na daljavo za kandidate iz drugih regij Slovenije in zgoraj omenjenih regionalinih držav. Kontakt za tečaje na daljavo: karmen.feher@pionirski-dom.si.

Naročite naše e-novice

Sledite nam